Soal Jawab

KES 1: DAH SEBULAN MAKAN KENAPA TAK KURUS

Kookis: salam… sumer… kiter kookis, member baru… nak tanya la, kookis da mkn sebulan dan skrg masuk kotak ke 2… tapi np tak kurus2 pun…berat kookis 70…peraturan ikut mcm yang doc suh… nasi langsung tak sentuh…skrg tgh berpuasa, sahur amik jdm, berbuke sup sayur mangkuk kecik… tapi… huhuhu.

Hazura: hai kokies.. sekadar nak share bersama… hihi… nape boleh jadi gtu ye?? heran jgak zu, biasa bila wal2 ni yang cepat turun, zu ni pun jenis yang lambat turun tapi boleh turun jugak la.. ke kokies ada makan pil perancang ke.. ape.. ke… kot memanggu formula JDM tu.. tapi jangan give up… teruskan k.. cuba bersenam ke ckit?? kokies dah asal gemuk ke.. baru je naik badan??

Missnor81: wslm kookis.. sama la nor.. dah amik kotak kedua (3 minggu )… baru turun almost 2kg.. nasi mmg xamik langsung… tp kita jgn la putus asa … tetap berusaha.. skang ni nor join aerobik.. maybe boleh bantu kita .. insyaallah…

Dr. Rozmey: mereka yg sukar turun berat bukan sahaja disebabkan kalori lebihan,..dlm kes begini walaupun kalori sudah dikurangkan dan JDM diambil utk tingkatkan metabolisma dan pembakaran lemak,..lemak tidak mampu di bakar / dihancurkan kerana ia dihalang oleh faktor halagan seperti 1. kerosakan sel akibat sudah mengamal pil langsing berkimia,..2. kesan ubatan steroid , pil kesuburan, pil perancang dan kesan negetif lain yg telah doc bincangkan . Namun jika penguna sanggup hya ambil plain water + JDM 2X + sedikit buah + sedikit sayur=pasti badan anda mampu utk di didik dan menerima JDM utk membakar lemak. kejayaan penguna yg alami kes begini sudah byk.

Kookis: salam dr.rozmey tak lupa buat missnor81 dan hazura… kookis baru balik dari timbang berat…. kookis da turun da 4 kg…alhamdulillah…. turun gak… kookis single lagi… tak amik pil perancng tapi dulu kookis pernah makan ubat kurus namanyer duromin klu tak silap… mgkin ubat tu ader kesan kimia sbb tu kookis lambat turun…tapi kookis akan kuatkan azam lagi… da nak dekat posa nie… kookis amik sup sayur, kadang2 roti gardenia 2 keping jer… alas perut dari masuk angin… lps nie nak betul2 diet… mana taw turun ladi 5 kg ker… hazura & nor kuatkan azam taw… mdh2an kita sama2 kurus… tq all 4 ur support..

Yatie3982: Hai kookis… tahniah kat kookis akhirnya berjaya turun 4 kg. nak kongsi gak ngan kookis ni… saya dah ambik JM5 dah 12 ari …. 2X sehari dan sampai sekarang lum turun lg.. wlaumcm pun saya x akan putus asa, saya akan cuba juga, kalau kekawan lain leh kenapa saya tak bleh kan….

salam…Doc

utk pengetahuan Doc dan kookis , saya juga pernah ambik duromin-10, tapi dah 8 tahun yg lalu… dgn jarak begitu lama adakah kesen duromin-10 masih ada?? mungkin disebabkan duromin-10 ini.. membuatkan saya lambat untuk turun berat badan. Blh tak Doc terangkan.. agak2nya berapa lama saya perlu ambil JM5 utk JM5 bertindak atau keberkesanannya terhadap badan saya. TQ

Dr. Rozmey: kerosakan sel yg telah terjadi akibat pil itu tidak ada had masa,..namun jika sanggup teruskan displin diet Dr.Rozmey,..pasti kesan buruk itu akan berakhir dan penurunan mula berlaku,..tabahkan hati utk berjuang..
KES 2: JUS MATE 5 DI BULAN RAMADHAN

Yatie3982: Salam…… Doc. Tak lama lg bulan puasa … jadi apakah amalan diet semasa berbuka dan sahur? dan bila sepatutnya utk ambil JM5. Bagi mereka yg ambil JM5 2X sehari sebelum ni… mcm jadualnya pulak pada bulan puasa. TQ

Dr. Rozmey: sebaiknya bulan ramadan ni ,..jadikan niat utk kurus badan lebih kuat. jika mampu amat baik just ambil Mate5 waktu sahur,..insyaalah akan bertenaga sepanjang hari. berbukalah dgn amat sedikit juadah yg kurang kalori dan boleh ambil 2nd Mate 5 sebelum tidur,..
KES 3: BERAT MAKIN NAIK BUKAN SEBALIKNYA

Azian: Salam… masalah dari cstomer saya.. umur 42thn dan berat asal 65kg..dia pernah operate buang rahim tapi x ambik pil hormon dan kesihatan baik serta x pernah amal sebarang diet lain sebelum nie.. masalahnya, 5 hari ambk JDM5..berat makin bertambah 1Kg setiap hari dan sentiasa bertaik mata walaupun minum air banyak dari biasa. macamana tu doktor…? terima kasih.

Dr. Rozmey: pastikan dia ikut displin diet,..tidak amalkan diet yg tinggi protein,..air manis,.dan tidak makan dlm tempoh atleast 3 jam after M5. Jika perlu just depand pada M5 ,2x sehari,..plain water dan sedikit sayur / buah. berat pasti turun.
KES 4: MUKA JADI GATAL DAN BERJERAWAT

missnor81: salam.. Dr… Nor dah amik JDM ni hampir 3 minggu.. sejak minum nor selalu buang air kecil dan paling ketara minggu ni muka jadi gatal2 dan berjerawat.. keadaan ni bukan saja pd nor tp pada kawan nor yg mgunakan JDM ni…. adakah keadaan ini blaku kesan dr JDM? utk pengetahuan Dr, Nor mmg bukan jenis muka bjerawat n tiada masalah muka sebelum ni… tq

Dr. Rozmey: kadar pembuangan air kencing lebih kerap adalah berlaku secara sedar utk sesetengah penguna,..memang waste produk metabolisma dibuang melalui najis dan air kencing…ini juga kesan pelancaran pealiran darah ini normal ,.nor jgn bimbang. mengenai rasa gatal dan perubahan pada muka,..ini nor kena terus pantau,..jika berterusan ada kemugkinan nor alahan pada ingedient dlm mate5 spt soy protein. jika tidak ada reaksi alahan berterusan,..ianya akan normal kembali,..dan majoriti kes,..keadaan kulit bertambah elok ,..akibat mula bebas dari selulit dan kesan beta caroten dlm spurulina..

missnor81: hehee..alhamdulillah sehari dua ni dah xde gatal2 lagi..hehehe.. leh la makan JDM5 ni sampai puas hati
KES 5: PERUT BERASA PEDIH

Yatie3982: Assalamualaikum…. Hampir seminggu saya ambil JM5 dengan cara yang disarankan, tapi saya rasakan perut saya berasa pedih. Harap doc dpt beri pandangan apa yang patut saya buat supaya tidak berasa mcm tu lg

Dr. Rozmey: bila perut kosong kerana kurangkan makan ..boleh dapat lebihan acid dan terkena gastrik / angin,…jika severe,..sila ambil ubat anti gastrik,..keaadaan akan bertambah baik ..kerana HCA dlm jdm mampu adakan lapisan penghalang asid….
KES 6: JUS MATE 5 DAN JAMU MAK DARA

Yatie3982: Assalamualaikum…. Dr. Saya baru je ambil JM5 … dan sebelum ni saya dah makan Jamu Mak Dara dlm masa 1 bulan ini, jadi bolehkah saya terus kan ambil JM5 bersama Jamu Mak Dara?

Dr. Rozmey: amalkan mate5 utk langsing….jika ada masalah penurunan berat , bila amal keduanya. jika berpuas hati dgn penurunan ,..OK amalkan mate5 dan program diet yg doc cadangkan.
KES 7: TARGET UNTUK 4 BULAN

seezara: Askm… doc Thanks for your support…. saya pasti akan capai impian saya… target utama ialah untuk kurus and dapatkan cahaya mata. Maknanya target 2 in 1 ler ni. Saya perasaan selepas mengambil JDM5 period saya dah datang regular seperti sebelum kahwin tetap pada masanya…. cuma beza dalam 2 atau 3 hari jer. Kalau dulu period datang tak tetap kadang kala dlm masa sebulan tak dtg terus pun ada… n saya juga perasaan darah period saya dah lancar dah tak berketul-ketul lagi. Kalau dulu masa nak datang period jer mesti ada tanda2 nya seperti cramp kat perut atau sakit pinggang. Tapi sekarang dah tak lagi….so harap sesgt bila dah consume JDM5 ni moga di murahkan rezeki anak…amin. Tapi apa-apa pun nak ucap berbanyak terima kasih pada doc sebab JDM5 ni memang satu produk yang dapat dipercayai n mujarab…. Terima kasih doc.

Dr. Rozmey: tahnia ,.semuga pn ,.benar-benar berjuang utk dpt 2 in 1,..doc , doakan semuga pn beroleh kejayaan , kesihatan dan zuriat. sudah ramai yg mengandung after ambil jdm…pn pasti mengandung,.. terima kasih

ziana81: misi kita samalah. nak turunkan berat sebelum pregnant.tapi saya terima kesan yang lain pulak dengan JDM ni. piriod saya memang jadi teratur..tetapi..bulan ni dan bulan lepas saya datang piriod sehari jer.ni yang runsing ni.macam mana yer doc? ker JDM tengah rawat masalah saya.awal pengambilan JDM saya sering sakit perut yang amat bila nak datang bulan. kira2 dua bulan saya kena macam tu. saya ambil JDM hujung bulan april. so sekarang ni saya dah masuk kotak ke – 7.since bulan jun…saya dah kena sakit perut tu(macam senak)bila piriod.cuma bilangan hari datang bulan tu jerlah yang pelik.

seezara: Askm semua… he… sekarang ni aku dah leh senyum melebar .. hari ni 4 Ogos 2008 berat aku dah kurang 20 kg….berat terbaru ialah 66 kg, 3 bulan dulu 86 kg…he..he macam tak caya ler…JM5 memang produk ajaib…terima kasih yang tak terhingga saya ucapkan khusus utk Doc…..JM5 dapat merealisasikan impian semua org yg bersiz besar cam aku..he..he. Ni ada satu soalan nak tanya dengan doc boleh ke saya hantar gmbr sebelum n selepas ambik JM5 ke email doc untuk testimoni? rasa2nya mcm nak antar sesgt tapikan masa ada 14 kg yang nak diturunkan huhu buleh ke eh?
KES 8. PIL PERANCANG DAN JDM

hazura: salam doktor.. i’m not sure soalan ni dah ader belum… tapi saya dah chek rasanya belum ader yang exactly soalan mcm ni.. salah sorang customer saya nak guna JDM5 ni tapi sekarang ni stay makan pil perancang jasmin. (ubat hospital) boleh ke JDM diamalkan skali ngan pil perancang.. atau kesan penurunan akan jadi lambat? tq..

Dr. Rozmey: mungkin lambat sedikit
KES 9. FORMULA JDM

hazura: salam doktor.. ader 2soalan disini:
1. Kebanyakan pemakanan diet akan mengelakkan pengambilan ais.. jadi kenapa JDM ni membolehkan pengguna menggunakan ais dalam minumannya. kadang2 ramai jugak yg pelik ngan bertanya kepada saya.. mungkin ini satu-satunya program diet yg meng’halal’ kan ais.
2. adakah JDM memberi ape2 kesan negative kpd ibu mengandung terutama di awal kandungan. bukan ape, kadang2 diawal mengadung kita blum dapat detect, so kot2 la mengandung masa guna JDM ni… thanks for your respond dr..

Dr. Rozmey: JM5 telah doc formulasikan utk memberi kemudahan pada penguna amalkan seakan minum jus oren sejuk…ini adalah teknlogi luar biasa anak watan yg patut dibanggakan,.Ia pelik , tapi benar dan telah berulang kali terbukti yg paling berkesan, ajiab, mudah, murah dan selamat….tidak seperti produk lain.
JM5 mampu membantu menyuburkan wanita mandul dgn meningkatkan kematangan meosis satu pada tahap metaphase dan serta meningkat aktviti ovari. Ramai pengamal JM5 yg mandul sudah hamil. JM5 selamat, utk ibu dan bayi.
Namun, ibu mengandung dilarang utk diet,..kerana ini bertentangan dgn fisilogi normal perubahan mengandung, yg memastikan ibu dan anak mendapat zat secukupnya, dan kenaikan berat semasa mengandung adalah kerana perkembangan bayi dan saiz sel-sel ibu utk persediaan secukupnya selama tempoh mengandung dan bersalin serta proses susuan bayi.

hazura: thanks doc.. suke saya membaca mengenai kenyataan dr mengenai wanita mandul tu.. sbb ramai sgt kwn2 yang telah lama duk usaha utk mengandung. rasanya mmg saya akan syorkan produk ni utk diorg..
bulan 8 ni saya baru start buat sale.. alhamdulillah tempahan memberangsangkan… tq jugak pd dr krn cipta JDM ni.. kurang2 saya boleh minum dlm jangkamasa lama sbb boleh add ais.. tq..
deheru: akum dr…boleh ke sy ambik jdm gan suplemen lain.sbb skrg ni sy tgh ambik gamogen n probiotik dr biolife.. 1 lagi sy nak tanya ,blh ke sy campurkan sedikit limau untuk mengurangkan rasa manis jus mate 5 ni..

Dr. Rozmey: boleh asalkan deharu,,.mendapat penurunan berat..alami sensasi M5 (kenyang, bertenaga, tak suka makan)dan dpt displin diet,..
seeloknya jgn campur,..

deheru: tq doc.. Setakat ni da 12 days sy ambik mate 5,tp berat x turun,,naik 2kg lagi.tkt juga klu berat tmbh naik ni.dl berat 56,td timbang da 58kg.
tp mgkin 2 sementara je kan doc.. insyallah muda2han berat akan turun ,ke berat bdn yang diidamkan.. …….amin

Dr. Rozmey: biasanya kes yg dialami spr deseru adalah kerana pernah amalkan program diet berprotein tinggi,…jika ikut displin diet yg doc sarankan…ia akan kembali ketahap penurunan yg baik. teruskan semangat desaru..tahniah
KES 10. IBU MENYUSU

afisha: Assalamualaikum DR. saya baru seminggu menggunakan JDM5..dah turun 4kg..Alhamdulillah..Masalahnya sekarang anak saya berusia 11 bulan masih menyusu..tapi campur la..coz bekerja..Anak saya sekarang kurang minum dan makan..adakah disebabkan dia pun turut alami kekenyangan kesan dari JDM5..Terima kasih

Dr. Rozmey: sedikit ( 0-2-1%) JDM akan excreted to milk…ini adalah peratusan yg amat kecil dan secara klinikal tidak memberi kesan sampingan pada bayi, yg menyusu. doc nasihatkan pn minum byk air dan amal serat / fiber . Biasanya kesan kekenyangan akan hilang bila air susu bertambah.
KES 11. KENAPA LAPAR

hazura: salam doktor.. respon pasal kenyang,bertenaga dn tidk rasa ingin makan.. kenyang mmg rasa kenyang tapi after office hour.. mesti lapar pastu rasa keinginan nak makan tu mmg tinggi.. tapi terpaksala lawan jugak kan… cuma mcm mana sebenarnya nak kekalkan rasa kenyang tu biar bertahan lama ckit..

Dr. Rozmey: rasa kenyang, bertenaga, dan tak ingat makan wajib dialami semua penguna beserta berat mula turun seperti yg diinginkan. kesan negetif / melawan kesan diatas pd penguna terjadi biasanya akibat pernah mengamal pil langsing berkimia yg kandungi subertamine,. flenramine, meridia dan apenhendra…tetapi bila pengamal sudah amalkan JDM dlm masa 2 bulan ketas dan alami penurunan berat yg banyak dan tahap hormonem enzim, saiz perut sudah berada dalam keadaan normal / zon selesa,…tiada lagi kesan negitif yg mampu menggangu efek positif JDM

ziana81: saya bulan ni tak boleh control skit rasa lapar..apasal ntah. tapi saya jaga yang 2 jam sebelum dan 3 jam selepas ambil JDM tu.walaubagaimanapun badan saya tetap juga ada perubahan.

Dr. Rozmey: tahap metabolisma setiap individu berbeza,..dlm pengurusan berat,..dua faktor penting adalah kalori yg diambil / makan dan kalori yg diguna / burn fat,..sekiranya kalori yg diguna melebihi kalori yg diambil,..badan anda mula membakar lemak sebagai internal source of energy.. namun perkiraan secara invivo tidak semudah ini,..mereka yg gemuk bukan saja berlebihan sel lemak dan sel lemak yg berlebihan itu pula semuanya bersaiz besar dan menyimpang byk air dan cukup sukar diaktifkan atau dibakar,..faktor penghalang yg utama lain seperti hormon yg tidak stabil dgn berlebihan hormone testosterone, prolactine dan Cortisol , insulin yg kurang punca penghalang besar utk Mate 5 masuk dan membakar lemak,..faktor penghalang lain spt saiz perut yg besar yg menyebabkan absortion surface besar,.enzim lipase yg mudah terhasil menyebabkan lemak mudah terbentuk dari simple sugar,.centre pemakanan yg sentiasa lapar dan tidak mampu displinkan diri..
KES 12. PESAKIT KANSER

zira_mate5: slm doc, nk tnya, pesakit kanser 2 kali kimo n now buar rawatan radioterapi..boleh ke ambil JM5.. kalau bleh mcm mn cara pengambilan die,, same ke..

Dr. Rozmey: doc kena tahu lebih detail jenis kanser dan grade kanser,.. M5 tidak menganggu dan stimulate sel kanser,.ia bukan hormone,..namun biasanya pesakit kanser akan alami susut berat badan akibat chemoTx dan keganasan sel barah menyerang sel -sel normal.
KES 13. PESAKIT JANTUNG

Kak Tie: Assallamualaikum doktor. Soalan dari customer. saya pernah memakan ubat sliming pil jenama kintop dahulu……kesannya semasa pemeriksaan doktor, saya disahkan menghidap sakit jantung, saya telahpun di rawat dengan beberapa suntikan untuk melancarkan saluran darah yang tersumbat akibat memakan sliming pil tersebut sekarang saya tidak di berikan apa apa ubatan cuma di berikan jadual pemeriksaan setiap 6 bulan sekali untuk mengetahui keadaan kesihatan saya.
semasa didapati saya menghidap sakit jantung, keesokan harinya doktor nak operate terus…operate andeogram! tapi tak jadi sebab saya mengandung…. sekarang sudah 11 bulan selepas bersalin…dan di nasihatkan jgn mengandung lagi
Adakah customer ini boleh mengambil jus diet mate 5 bagi membantu proses penurunan berat badan dia. Sekiranya boleh adakah sukatannya tetap sama sprt org lain
Terima kasih doktor

Dr. Rozmey: M5 bantu pesakit jantung secara direct dgn mengurangkan kolestrol,..testimoni M5 total kolestrol 6.5 mmol turun ke 5.9mmol hanya dlm sebulan ambil M5. pengurangan ini amat byk berbanding dgn amalan ubatan anti kolestrol yg doc beri ( ubatan modern/ hospital),..ini kerana penguna displin diet dan kebolehan M5 kurangkan lemak melalui lipolisis dan guar gum yg menghalang lemak diserap dan membuang lemak dari usus. Pengurangan kolestrol dlm darah ini mengurangkan kelikatan darah lantas melancarkan peredaran darah,..kebolehan M5 mengurangkan pembentukan atheroma baru pada salur darah dan mengikis / mengurang atheroma yg telah terbentuk juga menjadikan diameter salur darah lebih besar dan ini mengurangkan total peripheral resistant lantas menurunkan tekanan darah tinggi.
secara tidak langsung, apabila badan anda semakin mencecah berat ideal,.aktiviti dan pergerakkan anda lebih aktif dan ini baik utk kardiovascular.
produk yg mengandungi kimia seburtamine menyebabkan jantung berdenyut laju dan boleh mengagalkan fungsi jantung yg tidak normal.
Mate 5 selamat utk mereka yg berpenyakit jantung ,.malah dapat membantu mengurangkan risiko serangan jantung dan kegagalan jantung.
KES 14. ‘PERIOD’

assyauq_85: assalamualaikum doktor..saya berumur 23 tahun, sebelum ini berat 105kg dan tinggi kira-kira160cm serta masih belum berkahwin..sebelum ini saya mengalami masalah period yang terlalu sikit..walaupun tempoh period saya normal 6-7 hari tetapi kadar darah yg keluar terlalu sikit..doktor menyuruh saya mengambil pil perancang utk menstabilkan hormon..walaupun period saya kemudiannya datang normal tetapi tempoh period bertambah 9 hari..dan masalah lain yg saya hadapi ialah jarak antara period saya terutamanya pada awal pengambilan pil perancang menjadi terlalu dekat seperti seminggu dan kemudian kembali normal..semasa appointment kedua iaitu setelah 3 bulan, doktor meminta saya tukar ubat iaitu pil hormon progesteron 2 biji dan makan 2X sehari ..saya ambil ubat tu awal bulan 6 dan saya period pada 20-28 jun dan kemudian datang awal iaitu pada 8-14 july..memikirkan ada baiknya daya berusaha mengurangkan berat badan, saya mula minum jus mate5 n atas nasihat dr.rozmey saya tinggalkan pengambilan pil hormon tersebut n masalahnya saya kembali datang period pada 20 july lepas (jarak antara period hanya 5 hari sahaja!). Saya harap doktor dapat jelaskan tentang masalah saya ini dan adakah ia ada kaitan dengan produk jus mate yg diambil?sebenarnya saya cukup berpuas hati dgn produk ini, kerana sepanjang 5 hari saya mengamalkan jus ini, saya tidak kisah pasal nasi dan makanan2 lain, sekadar makan roti utk sarapan dan 2X minum jus tgahari dan malam n kurang selera makan serta tiada keinginan makan seperti biasa..memang sukar mempercayainya! setelah 5 hari, hasilnya saya telah kehilangan 3kg! oleh itu, penjelasan dari pihak dr.rozmey amat saya harapkan..lagi2 utk meningkatkan keyakinan saya n mungkin pengguna2 jus mate n bakal pengguna jus mate..respon dari pihak doktor amat2 saya hargai! Very Happy Surprised.

Dr. Rozmey: hormon pn adalah tidak balance / tak normal,.dgn obesiti begini pastinya pn alami sindrom PCOS yaitu kegemukan, kitar kotor yg tak menentu, tidak subur, insulin resistant, dan hormon testosterone serta prolactin yg tinggi,…adalah biasa bila pn mengambil JM5 dan alami penurunan berat badan untuk tahap hormon pn berubah kepada lebih baik / normal,..dan semasa perubahan ini berbagai response kitar hormon akan berlaku …samada panjang, banyak, sedikit atau kerap,…ini adalah masa yg ’stress’ utk kitar hormon dan badan,…biasa nya ia tidak lama dan pn bakal menikmati bentuk badan dgn berat badan yg ideal dan kita kotor yg normal…teruskan usaha utk mendapat berat idaman …kitar haid pasti kembali normal seperti yg pn dambakan…
KES 15. TIDAK SESUAI UNTUK PHENYLKETONURICS

zira_mate5: slm doc, ade customer tnya psl ape yg dimaksudkan not suitable for phenylketonurics cam yg ditulis kt kotak hpm tu… bleh explen secara detail x… tq..

Dr. Rozmey: aspartame 1-2% reduce penyinkiran uric acid oleh renal..dgn ganggu keberkesanan enzim tersebut,..so,.org yg berpenyakit gout ,.elok ambil JDM low sweet yg contain pemanis yg bukan aspartame..
KES 16. PEROD CYCLE

ziana81: Assalamualaikum doc…..nak tanya ..kenapa yer since ambik JDM piriod saya bulan lepas datang sehari jer…macam tu juga bulan ni. cycle dia plak kejap 35hari kejap 28 hari. kenapa yer doc.saya memang tak ada makan perancanglah.sebelum ni piriod tak macam tu. biasanya piriod saya datang 6-7 hari cycle pulak antara 30 – 35hari.

Dr. Rozmey: berlaku perubahan jisim lemak dgn penurunan atau kenaikan berat..ini menyebabkan sex hormone binding globulin bertambah atau berkurang,..jika berlaku penurunan berat,..SHBG bertambah,..dan kurang free hormone androgen dlm darah dan akan berlaku satu new setting period dan kitar ovari,…kesan ini akan stabil dan kembali pada normal dan lebih baik…begitu juga bila berlaku kenaikan berat, hal yg sebaliknya berlaku,…

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates