Sunday, June 5, 2011

Petikan Akhbar 5 Jun 2011, Produk drq10 dan Doc-KSejak mengambil produk dRQ 10 , Encik Aziz mendapat peluang kedua menunaikan Haji selepas permohonannya ditolak kerana sakit jantung. Encik Aziz telah menggunakan produk dRQ10 keluaran Herbaprima untuk menguatkan kembali jantungnya.

Ini kerana, “Ramuan yang terdapat dRQ10 adalah omega 3 iaitu sejenis amino acid yang mampu melindungi dinding sel, menghantar maklumat kepada sistem saraf dan juga berfungsi mengawal proses pembekuan darah dan pembentukan sel-sel saraf yan baru di otak serta mebantu otot jantung dan sel-sel neuron dari kecederaan dan memulihkan sel-sel ini kembali normal.

Justeru bagi mereka yang mengalami sakit jantung boleh mencuba produk dRQ1o, sekotak dijual pada harga RM2oo dan bagi mereka yang menjadi ahli dijual hanya pada harga RM150.Bagi Puan Shamsiah pula , sebelum menggunakan produk Doc-k Puan Shamsiah terpaksa sembahyang dalam keadaan duduk. Tetapi alhamdulillah setelah mengamalkan produk Doc-k kesakitan yang dialami telah hilang.

Ini kerana :

Doc-K penemuan baru dalam penjagaan dan perawatan sakit sendi dan urat. Pertama kali bertindak dengan 2 cara (i). Menghilangkan kesakitan (ii). Membaiki sendi dan rawan yang rosak.

Sakit sendi yang manafaat dari pengamalan Doc-K seperti :

1.Osteoarthiritis (OA)
2.Rheumatoid Arthitis (RA)
3.Gout
4.Ankylosing Spondylitis

Justeru bagi anda yang mengalami sakit sendi boleh mencuba produk ini. Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya ditalian 0174563371.


 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates