Tuesday, June 14, 2011

KERISAUAN TERUBAT DENGAN dR101


“Masalah mata lesu, letih dan hilang fokus terhadap pelajaran yang sering dialami anak saya sejak beberapa bulan yang lalu merisaukan saya,” ujar salah seorang pengedar usahawan dR Group (dRG) ketika ditemui semalam.

Namun segala masalah yang dihadapi itu lenyap serta merta selepas beliau membantu mengatasi permasalahan anaknya itu dengan pengamalan produk dR101.

Rabiatul Adawiyah, 38, testimoni produk dRII berkata, beliau yang pernah menjadi testimoni produk keluaran dRG sudah sememang yakin dengan kemujaraban dan formulasi ajaib dR Rozmey.

“Tahap keyakinan tinggi ini mendorong saya untuk mencuba produk dR101 dalam usaha untuk menyelesaikan permasalahn yang berlaku terhadap anak saya,” katanya.

Anaknya, Megat Muhd Afham, 12, yang mempunyai jadual yang padat dan aktif bersukan di sekolah menyebakan keletihan serta hilang fokus untuk menumpukan perhatian sepenuhnya terhadap pelajaran.

“Selain itu, dia sukar dikejutkan setiap pagi untuk bersekolah dan mudah mengantuk setiap kali memulakan pelajaran didalam kelas.

“Saya menyedari bahawa Megat mengalami masalah selepas gurunya memmberitahu bahawa pelajarannya sedikit merosot sebelum ini.

“Tanpa berlengah lagi saya terus mendapatkan produk kesihatan dR101 ini untuk membolehkan anak saya kelihatan cergas dan cerdas sentiasa,” katanya.

Rabiatul Adawiyah berkata lagi, jelas keberkesanannya terbukti selepas sebulan mengamalkan produk kesihatan dR101 anaknya kembali cerdas dan cergas walaupun aktif di sekolah.

“Masalah untuk bangunkannya setiap pagi kesekolah kini berjaya saya atasi dengan kehebatan formulasi ajaib keluaran dRG itu.

“Inilah yang dikatakan sebagai tanggungjawab ibubapa terhadap anaknya mencari penyelesaian untuk merungkai permasalahan yang berlaku demi memperolehi kejayaaan kelak dan menjadi insan berguna supaya dipandang mulia oleh masyarakat.

“Wang bukanlah menjadi keinginan yang melampau tetapi kejayaan anak-anak adalah suatu hadiah yang besar nilainya untuk ibubapa dan kesempatan ini juga saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada dR Group kerana menghasilkan produk kesihatan yang berkualiti dan mujarab ini,” ujarnya ketika hadir untuk berkongsi kegembiraannya bersama dRG.

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates