Thursday, June 9, 2011

Kegatalan , Kudis Beransur HilangSalam semua, hari ni saya nak kongsi petikan keratan paper harian metro yang memaparkan bagaimana dr11 membantu mengatasi kegatalan dan kudis. Encik Ahmad Sharifudin Mohamed telah mengalami kudis di seluruh badannya sejak 3 tahun yang lalu.

Menurut ibunya, Puan Siti Mahani anaknya terpaksa berpantang makanan yang mengandungi belacan , ayam dan budu. Setiap hari puan Mahani perlu memanggang ikan kerana bimbang kudis di badan anaknya melarat.
Jika sebelum ini, Encik Ahmad hanya menggunakan krim sapu dan ubat cecair yang dibeli di farmasi untuk meredakan kegatalan badan, tetapi meninggalkan parut hitam yang sukar dihilangkan.

Disebabkan itu, Encik Ahmad beralih menggunakan produk dr rozmey iaitu dR 11. Produk ini berkesan dalam merawat sakit kulit seperti parut, pigmen kulit, kegatalan, resdung, jerawat, jeragat, kulit muka tidak sekata dan juga alahan.

Diawal pengambilan dR11, Encik Ahmad mengambil produk dR11 2 sachet sehari pada waktu siang dan malam. Alhamdulillah selepas beralih ke produk dR11 kesan parut pada muka dan badannya beransur hilang hinggakan parut hitam sudah tidak kelihatan.

Oleh itu, bagi mereka yang ingin mendapatkan produk ini atau mengetahui dengan lebih lanjut boleh menghubungi saya di talian 0174563371.

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates