Thursday, June 9, 2011

Berat Susut, Langsung Hamil Dengan Jusmate5


GEMBIRA....GEMBIRA....DAN GEMBIRA.............


Itulah perkataan yang dapat dikatakan oleh Nancie setelah 5 tahun menunggu untuk mendapatkan zuriat sepertitang dipaparkan pada akhbar Harian Metro, 9hb Jun 2011. Jika sebelum ini, pelbagai cara dilakukan oleh nancie termasuk mendapatkan rawatan di klinik swasta tetapi usaha tetap gagal.

Mungkin disebabkan berat badan Nancie ketika itu 96kg menyebabkannya sukar hamil dan Nancie juga telah mencuba banyak produk pelangsingan sehingga mencecah ribuan ringgit tetapi langsung tiada perubahan.
Nancie, 24 tahun berketurunan Thai menetap di Terengganu berminat untuk mencuba pelan diet jusmate5 setelah membaca di akhbar Harian Metro. Justeru Nancie telah membuat keputusan dengan menjadi ahli hanya dengan bermodalkan RM450.

Setelah mencuba produk JM5 , Nancie berjaya mengurangkan berat badan sehingga 20kg menjadi 76kg selain turut disahkan hamil anak sulong.Walaupun sudah selamat melahirkan bayi lelaki yang berusia 6 bulan, Nancie masih menggunakan produk JM5 untuk mendapatkan semual berat badan yang ideal dan kini sudah mencecah 69kg.
Mesti anda tertanya bagaimana JM5 sangat berkesan. Ini kerana JM5 dapat membantu mengawak selera makan, menghalang pembentukan lemak, mengurangkan pengambilan gula, meningkatkan kadar metabolisme dan menukarkan karbohidrat kepada tenaga.

Produk ini bukan sahaja dapat mengawal pembentukan lemak dalam badan tetapi ia juga dapat meningkatkan tahap kesuburan dikalangan wanita untuk memudahkan mereka hamil walaupun sudah mencuba bertahun-tahun.

Ditambah lagi dengan kandungan Herba yang bermutu tunggi seperti Garcinia Cambogia (HCA), Hoodia Gardoni, Guar Gum, L-Carnitin dan sot protein yang dapat membantu menambah tenaga dalam badan serta membantu dalam proses menurunkan berat badan.

Justeru saya sarankan agar mereka yang berminat untuk mendapatkan produk ini mendapatkan dari ahli yang berdaftar atau boleh tempah dari saya sendiri. Ini kerana produk tiruan boleh menyebabkan kerosakan buah pinggang, jantung, hati limpa dan abdomen dalam badan. Jika berminat untuk ketahui dengan lebih lanjut boleh hubungi saya EN Zaki 017-4563371.

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates