Thursday, May 26, 2011

Kini Tidak Lagi Terlantar


Petikan Harian Metro 26 Mei 2011Salam semua, hari ini saya nak kongsi tentang kebaikan dRQ10 dan bagaimana ia telah mengubah keadaan ibu Puan Balkish iaitu Puann Rusmah Ahmad. Yang mana Puan Rosmah kini boleh bergerak selepas menjalani pembedahan injap jantung apabila mengamalkan dRQ 10.

Menurutnya sebelum ini ibunya mengalami kesukaran untuk tidur setiap malam dan tidak boleh bergerak banyak, tetapi sekarang sudah mampu tidur nyenyak bahkan boleh melakukan sendiri tanpa sebarang masalah.

Katanya lagi, ibunya kini sudah mula mengambil upah menjahit baju yang ditempah pelanggan dan menjual nasi lemak wa;laupun melakukan kerja itu seorang diri.

bagi anda diluar sana yang belum tahu tentang produk ini, produk ini dapat merawat penyakit iaitu jantung dan angin ahmar. ia berkesan disebabkan mengandungi asid amino yang mampu melindungi dinding sel dan menghantar maklumat kepada sistem saraf.

Selain itu. omega 3 yang terkandung dalam produk ini memainkan peranan penting dalam mengawal proses pembekuan darah dan pembentukan sel saraf yang baru di otak.Ia juga dapat membantu bagi pengguna yang lemah jantung dam mengalami strok.

dRQ 1o juga boleh membantu penyakit lupus, psiorisis, rheumatoid, arthritis, sakit kepala, migrain, kanser prostat, kanser payudara serta kencing manis.


Produk ini di jual pada harga RM200 sekotak dan bagi mereka yang menjadi ahli hanya RM15o sekotak.Untuk mendapatkan maklumat lanjut boleh menghubungi saya di talian ( Zaki 0174563371)

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates