Sunday, May 22, 2011

Keyakinan Terbukti


Sejak menggunakan produk dR Betes keluaran dR Group , paras gula dalam badan ibu semakin menurun kepada bacaan empat millimol seliter ( mmol/L ) berbanding sebelum ini iaitu mencecah sembilam mmol/L.

Keadaan kesihatan ibu, Munag Salleh.65, juga bertambah baik dan kami sekeluarga lega melihat perubahan dirinya," kata Zuzana Abu Hassan, 40.

Zuzana berkata, ibunya yang menetap di batu lima, Sik juga terpaksa berpantang makan makanan berkanji, serta mengurangkan pengambilan makanan manis untuk mengelak bacaan paras gulanya meningkat.


Namun , selepas mengambil produk dR Betes, keadaannya semakin pulih dan dia tidak perlu lagi berpantang makan selepas mengambil produk ini sebanyak satu sachet sehari. Zuzana berkata, ibunya kini tidak berasa kebas tangan dan mengurangkan pengambilan dos ubat hospital dengan arahan doktor selepas mendapati paras gula dalam badannya menurun dengan mengambil dR Betes.

Sementara itu, dR Rozmey berkata dR Betes dihasilkan menggunakan formula ringkas yang memberi pengguna merasai kekenyangan dan mengaktifkan tahap gula oleh sel dalam badan.

Beliau berkata, gula pemanis yang tidak meningkatkan tahap gula dalam darah ternyata mampu menurunkan paras gula dalam badan serta mengaktifkan sel pankreas untuk menghasilkan insulin, sekali gus membantu mendapatkan tahap gula normal dalam darah.

Justeru itu , bagi mereka yang ingin mendapatkan maklumat lanjut tentang produk ini boleh hubungi saya di talian 0174563371

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates