Sunday, May 15, 2011

Derita Setahun Kini Sudah Berlalu

Hampir setahun Encik Ahmad Rozali hidup menderita akibat penyakit saraf tunjang dan penyakit ini semakin serius pada akhir tahun lalu menyebabkannya tidak berdaya untuk melakukan kerja berat walaupn dikawasan rumah.

"Adakalanya beliau terpaksa mengambil cuti kerana tidak boleh memandu ketempat kerja kerana lehernya menjadi kejang apabila menoleh kekiri dan kanan ketika memandu. Dia dinasihatkan menjalan fisioterapi untuk memulihkan keadaan tetapi selepas beberapa bulan menjalani rawatan, dia tidak mengalami sebarang perubahan menyebabkannya mencari alternatif lain.

Ahmad Rozali berkata dia kini mencuba produk dR101 selepas dicadangkan Marziah dan dengan kombinasi dua produk itu sudah cukup untuk memulihkan kesihatannya. Katanya, walaupin keadaan sudah beransur pulih, dia tetap mengamalkan Doc-k dan dR101 dan masih menggunakan produk itu.

Beliau kini tidak perlu menjalani rawatan fisioterapi atau kerap berjumpa doktor seperti dulu sejak mengambil produk keluaran dRg ni.
Produk Doc-k merupakan satu penemuan baru dalam penjagaan perawatan sakit sendi serta urat yang bertindak memalui dua cara iaitu menghilangkan kesakitan serta membaiki sendi dan rawan yang rosak. Mereka yang mengalai masalah seperti


osteoarthiritis, rheumatoid arthitis, gout dan ankylosing spondylitis
boleh menggunakan produk ini dan ia dapat membantu mengurangkan kesakitan yang dialami. Kebanyakan sakit sendi akibat kerosakan sendi dan juga keradangan sendi termasuk kemusnahan rawan sendi dan keradangan serta kecederaan urat, ligamen dan tendon.

Marine Collagen dalam doc-k membantu mempercepatkan pembentukan dan membaiki rawan sendi yang rosak manakala vitamin c membantu memulihkan rawan sendi yang rosak dan mmebantu mengurangkan kesakitan dan keradangan setempat. Bagi mereka yang ingin mncuba produk ini boleh menghubungi En Zaki di talian 017-4563371

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates