Thursday, May 19, 2011

Berat Turun Dapat Zuriat

Sudah puas Puan Azlini dan suami berusaha mendapatkan anak ketiga sejak beberapa tahun lalu, namun gagal disebabkan masalah kitaran haid tidak menentu.

Mungkin disebabkan berat badan iaitu 75kg menyebabkan puan Azlini sukar hamil walaupun mencuba produk pelangsingan badan sehinggalah mula menggunakan Jusmate5 untuk menurunkan berat badan.

Azlini, dari Kelantan yang bertugas sebagai guru disebuah sekolah menengah, berkata kitaran haidnya tidak menentu sejak sekolah yang turut disertai senggugut teruk. Dalam tempoh 2 bulan selepas menggunakan JM5, kitaran haidnya kembali teratur setiap bulan dan mengikut tarikh yang betul dan menyebabkan dia dan suami cuba merancang mendapatkan anak ketiga.

Menurutnya dia melahirkan Amsyar Haziq pada november tahun lalu yang kini sudah berusia enam bulan dan ketika dalam tempoh berpantang, dia masih meneruskan penambilan jusmate5 untuk membantu menurunkan berat badan yang berisi ketika hamil hingga berjaya menurunkan berat badan hanya dengan mengambil sekotak produk itu.

Menurut Azlini lagi, ia bukan saja membantu menurunkan berat badan malah pengambila jm5 turut mampu membanyakkan susu badannya sehinggakan dia langsung tidak mencampur susu formula untuk bayinya ketika menyusu.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates