Thursday, April 7, 2011

WARGA EMAS GEMBIRA PENANGAN DOK-KKeajaiban produk kesihatan Doc-K keluaran dR Group (dRG) terbukti terhadap seorang warga emas yang dahulunya mengalami masalah sendi kini pulih sepeti sediakala.

Abdul Rashid Mamat, 65, seorang pemandu teksi sejak 10 tahun lalu menderita kerana menghadapi masalah sakit sendi yang kerap terjatuh ketika melakukan kerja sampingan kerana tidak boleh berdiri terlalu lama terpaksa dipapah pulang ke rumah.

Menurut Abdul Rashid ketika sakit dulu, saya kerap kejang kaki kanan sehingga menyebabkan sebelah kaki kirinya menjadi kecil dan juga menyebabkan saya berjalan dalam keadaan yang tidak selesa serta sakit.

“Selepas menggunakan produk keluaran dRG iaitu Doc-K, segala masalah sendi yang saya hadapi mampu dikurangkan dalam tempoh yang singkat.

“Malahan saya mampu menjual produk itu dengan mudah melalui pengalaman yang saya alami sendiri untuk mempertingkatkan kepercayaan orang lain terhadap produk yang mujarab ini,” katanya.

Warga emas itu berkata lagi, dia sudah boleh berjalan dan melakukan pekerjaan sampingan yang diinginkan walaupun bergantung sepenuhnya pada produk Doc-K tanpa mencampurnya dengan produk lain.

Datuk Dr Che Rozmey mengulas lanjut, ramuan terpilih yang dirumuskan dalam ramuan penghasilan Doc-K sudah diteliti dan diselidik terlebih dahulu sebelum dikeluarkan oleh pihak dRG.

“Menjadi tanggungjawab doktor dalam memastikan bahawa setiap produk yang dihasilkan adalah selamat supaya tidak memberikan sebarang kesan sampingan yang memudaratkan kesihatan.

“Oleh itu, jelaslah membuktikan kepada pengguna bahawa hasil kemujaraban produk keluaran dRG keatas testimoni Abdul Rashid dilihat adalah selamat untuk digunakan.

“Perkara sebegini sudah sememang dititik beratkan kerana keprihatinan pihak dRG terhadap pengguna menjadi keutamaan dalam usaha untuk membantu golongan yang memerlukan,” ujarnya lagi ketika ditemui hari ini

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates