Tuesday, April 26, 2011

dR101 BANTU ANAK RAIH KEJAYAAN SPM


“Dulu saya berjaya namun kini anak saya pula meraih kejayaan dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 11A. Inilah penangan produk dR Rozmey yang sememangnya hebat,” ujar salah seorang testimoni yang juga pengedar dR Group (dRG).

Marziah Mamat yang merupakan salah seorang pengedar dRG bersyukur dan berterima kasih kehadrat Illahi dengan kejayaan yang diperolehi oleh beliau dan anaknya.

Menurutnya, kejayaan ini juga adalah berkat daripada formulasi hebat dR Rozmey terhadap produk kesihatan dR101 yang diamalkan oleh anaknya membuahkan hasil yang berlipat ganda.

“Keberkesanan produk itu jelas terbukti terhadap kejayaan anak saya yang memperoleh keputusan SPM yang cemerlang iaitu 11A,” katanya.

Beliau yang pernah mengalami masalah kolestrol tersumbat pada saluran darah dulu kini sembuh seperti biasa akibat daripada penangan produk Jus Mate 5 (JM5).

“Saya mula meyakini produk keluaran dR Group semenjak sembuh sepenuhnya dan lebih berkeyakinan untuk memberi fokus terhadap produk yang terhebat pada masa kini.

“Kandungan yang terpilih dilihat memberikan kesesuaian untuk pengguna hari ini mengenai masalah-masalah kesihatan yang dihadapi samada ianya kronik mahupun tidak.

“Alhmdullillah, berkesempatan ini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Datuk Dr Che Rozmey kerana menghasilkan produk yang bermutu pada abad ini dan berharap agar beliau lebih berusaha untuk menghasilkan pelbagai produk kesihatan untuk membantu seluruh rakyat Malaysia,” ujarnya ketika dihubungi.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates