Tuesday, March 29, 2011

KANDUNGAN GULA DALAM DARAH KEMBALI NORMAL


“Kandungan darah dalam badan saya sebelum ini memang tinggi namun kini ianya kembali normal,” ujar salah seorang testimoni tajaan dR Group (dRG).

Ismail Ibrahim, 46, yang merupakan testimoni produk kesihatan dRG iaitu dR Betes mengalami masalah kabur penglihatan akibat penyakit kencing manis yang dihadapi.

Menurut tauke rempah Batu Pahat itu, sebelum mengamalkan produk kesihatan dR Betes ini beliau seringkali menjalani rawatan di hospital namun dilihat tiada perubahan yang berlaku.

“Tahap bacaan darah sebelum pengambilan dR betes masih berada di tahap kebiasaanya iaitu sebanyak 13 dan kadar itu sememangnya tidak selamat untuk penyakit yang saya hadapi,” katanya.

Beliau berkata lagi, kandungan gula ditahap bacaan yang tinggi juga membuatkan beliau was-was untuk menjamah makanan yang bergula.

“Namun segala-galanya berubah selepas saya diperkenalkan oleh seorang testimoni produk dRG yang menyarankan saya untuk mengamalkan produk dR Betes ini.

“Bagai dihidupkan semula alhamdulillah saya pulih selepas mengamalkan produk dR Betes bacaan darah saya yang dahulunya 13 kini turun sehingga 7.8.

“Selain itu, penglihatan saya yang kabur juga dapat dikurangkan hasil daripada pengamalan sekotak dR Betes dan sangat berterima kasih terhadap Datuk Dr Che Rozmey kerana menghasilkan penawar untuk masalah kesihatan yang dihadapi,” ujarnya lagi ketika dihubungi.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates