Monday, March 21, 2011

ESPRESSO XY MENJANA KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA


Syarikat dR Group (dRG) menciptakan formulasi ajaib selaras dengan peredaran zaman yang banyak membantu pengguna dalam masalah penyakit yang dihadapi.

Produk Espresso XY merupakan salah satu produk keluaran dRG yang dihasilkan dapat menjana kebahagiaan rumahtangga dan menghangatkan lagi hubungan pasangan suami isteri.

Menurut Presiden dR Group (dRG) Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) di dalam institusi kekeluargaan perhubungan dikalangan keluarga perlulah akrab dan sikap tolong menolong serta hormat menghormati antara satu sama lain perlulah ditanam didalam setiap ahli keluarga terutamanya suami isteri.

“Keutuhan hubungan intim antara suami isteri ini adalaha merupakan tunjang utama untuk menempuh kebahagiaan didalam keluarga,” katanya.

Beliau berkata lagi, dalam usaha untuk mengekalkan perhubungan suami isteri hingga ke akhir hayat faktor utama adalah kemesraaan pasangan suami isteri dalam perhubungan kelamin.

“Jadi pasangan suami isteri seharusnya menikmati kepuasan hubungan intim bersama demi mengukuhkan situasi didalam rumahtangga supaya tidak terkandas.

“Dengan kemunculan EXPRESSO XY formulasi ajaib yang diciptakan oleh doktor dari hasil penyelidikan yang dibuat ini boleh membantu memberikan kepuasan dan kenikmatan hubungan intim serta menjadi hubungan suami isteri lebih panas,” katanya lagi

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates