Wednesday, January 26, 2011

Badan Kurus, Keyakinan Dan Kesihatan DitingkatkanJITRA, 27 Ogos – “Tujuan saya kuruskan badan bukan sahaja untuk kecantikan tetapi untuk kesihatan dan keyakinan diri ,”kata seorang guru, Hasni Abdul Hadi, 39.

Hasni dari Kamunting, Perak kini gembira dengan tentang perubahan yang berlaku terhadap dirinya mengenai penurunan berat badan yang dialaminya selepas penggunaan produk pelangsingan badan Jus Mate 5 (JM5).

Menurutnya, sejak melahirkan anak pertama sebelum ini berat badanya mencecah 80 kg dan keadaan itu menyebabkannya tidak selesa untuk menjalankan aktiviti harian.

“Saya mengamalkan JM5 selama dua bulan lebih dan kini memiliki berat badan sebanyak 65 kg selepas berlaku penurunan sebanyak 15 kg dengan menjaga pemakanan serta melakukan senaman’,” katanya.

Katanya lagi, setelah mengenali JM5 melalui sebuah akhbar tempatan dan mengambil keputusan untuk mencuba produk pelangsingan itu.

“Saya kini lebih berkeyakinan dan cergas untuk melakukan pelbagai aktiviti di sekolah termasuk di rumah.

“Kini saya berhasrat ingin menurunkan lagi berat badan bagi mencapai berat sebanyak 53 kg demi mendapatkan berat badan yang ideal.

“Ribuan terima kasih saya ucapkan kepada Datuk Dr. Rozmey (DDR) kerana mencipta produk JM5 yang memberikan keajaiban untuk saya.

“ Hasni berharap rakan-rakan yang menghadapi masalah yang sama dengannya dapat mengatasi masalah ini dengan segera.”katanya ketika dihubungi.


0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates