Thursday, August 5, 2010

Pastikan Yang Original“Pastikan yang original dan bukannya tiruan,” tegas Datuk Dr Rozmey Che Din (DDR) yang kini sedang giat berusaha untuk menghapuskan lanun produk tiruan.

Menurut DDR, produk JM5 merupakan satu produk yang dihasilkan khas untuk menangani masalah kegemukan serta menambahkan kesihatan untuk pengguna dan ianya juga amat berkesan berbanding produk lain.

“Akan tetapi doktor menasihatkan kepada pengguna supaya mendapatkan produk JM5 hanya yang asli kerana ianya selamat digunakan tanpa memberi kesan yang negatif berbanding produk tiruan yang akan memberikan kesan seperti penyakit buah pinggang dan kanser merbahaya.

“Jika pengguna menggunakan produk JM5 yang asli hanya formulasi dR Rozmey pengguna akan menyaksikan suatu keajaiban terhadap perubahan diri mereka,” ujarnya.

Katanya lagi, produk JM5 juga membantu pengguna untuk menggantikan sarapan pagi dan mula mengaktifkan sel-sel untuk menukar gula kepada tenaga, memecah lemak kepada tenaga serta beoperasi merangsang sel otak untuk menghasilkan neutro-transmitter serotonin yang menghilangkan rasa lapar dan memberikan tenaga.

“Berat badan anda tidak akan bertambah sekiranya anda mengamalkan JM5 ini mengikuti latihan yang telah ditetapkan justeru keinginan anda untuk menikmati kehidupan yang sihat, jelita dan ceria membuahkan hasil,” kata Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM).

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates