Saturday, August 21, 2010

Espresso XY Eratkan Hubungan Suami Isteri
Herba Prima Marketing (HPM) menciptakan formulasi ajaib selaras dengan peredaran zaman yang banyak membantu pengguna dalam masalah penyakit yang dihadapi.

Produk Espresso XY merupakan salah satu produk keluaran HPM yang dihasilkan dapat menjana kebahagiaan rumahtangga dan menghangatkan lagi hubungan suami isteri.

Didalam institusi kekeluargaan perhubungan dikalangan keluarga perlulah akrab dan sikap tolong menolong serta hormat menghormati antara satu sama lain perlulah ditanam didalam setiap ahli keluarga terutamanya suami isteri.

Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM), Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) berkata hubungan intim antara suami isteri ini merupakan tunjang utama untuk menempuh kebahagiaan didalam keluarga.

“Jadi pasangan suami isteri seharusnya menikmati kepuasan hubungan intim bersama demi mengukuhkan situasi didalam rumahtangga.

“Dengan kemunculan EXPRESSO XY formulasi ajaib yang diciptakan oleh saya dari hasil penyelidikan yang dibuat ini boleh membantu memberikan kepuasan dan kenikmatan hubungan intim serta menjadi hubungan suami isteri lebih panas,” katanya lagi

http://www.juskurus2u.blogspot.com

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates