Wednesday, August 18, 2010

Amalkan JM5 Pada Bulan Ramadhan
“Produk minuman kesihatan Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) Jus Mate 5 kini sudahpun popular di Malaysia yang semakin menular di sudut ruangan hati golongan masyarakat yang mengalami masalah obesity,” kata Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR).

Menurut DDR, pengamalan JM5 bersama “Diet Dr Rozmey” membolehkan pengguna yang mempunyai masalah berlebihan berat badan merasai keajaiban terhadap perubahan yang bakal berlaku keatas diri mereka tanpa meberikan kesan yang memudaratkan,” katanya.

Datuk Dr Che Rozmey berkata lagi formulasi penggabungan bahan pembakar lemak dan serat membantu pengguna menurunkan berat badan tetapi juga perlu mengamalkan diet yang seimbang setiap hari.

“Pengambilan makanan berkabohidrat dan protein perlu dikurangkan setiap hari dan pengguna hanya perlu menggantikan sayuran dan buah-buahan untuk menggantikan makanan yang berat serta mengurangkan pengambilan air manis.

“Ianya akan menjadi bertambah mudah kerana adanya bahan seperti guar gum dan mampu mengaktifkan sel untuk menambahkan tenaga dalam badan.

“Jadi dengan pengambilan produk kesihatan JM5 ini bersertakan Diet Dr Rozmey membolehkan mereka menjalani kehidupan seharian dengan lebih bertenaga,” ujarnya lagi ketika dihubungi tadi.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates