Monday, July 26, 2010

Kulit Putih Denan dR SilkyGolongan wanita masa kini amat mementingkan keanggunan dan kejelitaan rupa paras wajah mereka yang dianggap satu anugerah yang tidak ternilai harganya.

Jadi, sedar dengan keadaan yang berlaku ini pihak Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) telah menghasilkan satu produk kecantikan iaitu dR Silky yang memberikan golongan wanita masa kini memiliki kulit cantik dan putih berseri seperti yang diidam-idamkan.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing (HPM) Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) satu penyelidikan telah dijalankan untuk menghasilkan satu produk seperti dR Silky yang mampu menjaga kesihatan dan kecantikan wanita dari luar dan dalam iaitu yang bertindak merawat bentuk badan dan kulit wanita.

“Produk dR Silky ini adalah penawar untuk wanita di seluruh Malaysia yang mengidamkan kejelitaan dan tiada kesan sampingan yang akan berlaku kerana ramuannya hanya daripada vitamin.

Katanya lagi, hanya herba terpilih sahaja yang digunakan untuk menghasilkan dR Silky ini bagi membantu kaum wanita di seluruh Malaysia untuk tampil dengan kelihatan anggun dan jelita.

“Kini, wanita yang ingin memiliki kecantikan seperti yang diidam-idamkan tidak perlu lagi memikirkan masalah yang dihadapi dengan hanya menggunakan dR Silky dapat membantu mengubah diri mereka.

“Sehubungan itu, ianya bukan sahaja untuk kecantikan malah untuk mengekalkan kesihatan diri mereka berada ditahap yang selamat serta produk ini juga mudah, selamat dan amat berkesan,” katanya ketika ditemuramah.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates