Monday, July 5, 2010JDM yang di formulasikan oleh Dr Rozmey bertindak memperhebatkan lagi amalan pengurusan berat badan ' GOLD STANDARD' iaitu kurangkan kalori dan banyak membakar lemak dengan kebolehan mengaktifkan metabolisme kita, tenaga, penggunaan glukosa dan pembakaran lemak,. Sistem usus juga dirawat dengan membuang lemak yang berlebihan, toksin dan bakteria yang berbahaya didalam usus , hasil campuran fiber guar gum. Jangan terkejut jika sebulan anda mengalami penurunan yang ketara sehingga mencecah 15kg sebulan.


Kelebihan menjalani program Jus Mate 5


1. Ianya adalah selamat kerana ia berasaskan protein soya dan zat-zat pemakanan yang seimbang. Tidak mengandungi segala jenis dadah yang berbahaya dan ianya adalah produk di bawah kajian pakar-pakar perubatan.

2. Ianya adalah berkesan. Kita merasa kenyang walaupun proses penurunan berat badan masih berterusan. Ia juga tidak menimbulkan kesan kulit kendur dan berkedut selepas penurunan. Penurunan purata 1 minggu adalah 3kg jika setia pada program tanpa perlu berlapar

3. Program JDM5 juga adalah lebih menjimatkan jika dibandingkan dengan program-program yang lain yang beasaskan latihan fizikal dan kawalan kalori. Maksudnya disini adalah kos perkg bagi penurunan berat badan adalah lebih murah.

4. JDM5 juga menyebabkan proses nyahtoksik dan pembersihan sistem badan secara semulajadi. Tidak perlu ubat tambahan untuk proses ini. Cukup dengan meminum air yang banyak.|

5. Yang penting sekali, kita boleh mencapai penurunan berat badan yang maksimum dalam masa yang singkat dan kemungkinan penambahan balik berat badan atau 'yo-yo effect' dapat dikurangkan.

KENAPA JUS MATE5 BERBEZA DENGAN PRODUK LAIN

*
Produk Jus Mate 5 murah jika dibandingkan dengan produk lain yang terdapat di pasaran.

* Ia dihasilkan dari kajian klinikal yang dilakukan oleh Dr Rozmey yang juga merupakan Pakar Penyelidik Obesiti & Pakar Sakit Puan

* Produk Jus Mate 5 diformulasikan 100% daripada herba tanpa mengandungi bahan kimia.

* Pengguna tidak perlu berlapar semasa mengamalkan Jusmate5 disebabkan Guar gum dan Soy protein menjadikan perut berasa kenyang.

* Pengguna tidak perlu bimbang akan kenaikan semula berat badan walaupun setelah meninggalkan Jus mate5.

* Dijamin tanpa kegemukan semula selepas mendapat berat badan yan

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates