Monday, July 26, 2010

Hamil Selepas Ambil JM5
“Selepas beberapa bulan mengambil JM5, saya disahkan hamil setelah hampir 6 tahun menunggu kehadiran cahaya mata,” kata seorang wanita yang mengalami masalah berat badan selepas berkahwin.

Wanita cekal Nik Azlin dari Kuantan, Pahang ini kini gembira dengan perubahan yang dialami terhadap dirinya selepas penggunaan produk pelangsingan badan Jus Mate 5 (JM5).

Menurutnya, beliau sebelum ini mempunyai berat mencecah 88 kilogram (kg) berlaku penurunan sebanyak 28 kilogram (kg).

Katanya, setelah mencuba pelbagai cara akhirnya beliau mengambil keputusan untuk mencuba JM5 setelah terbaca dalam akhbar Harian Metro.

“Saya mengamalkan produk JM5 selama beberapa bulan sebanyak empat kotak saya serta mengamalkan diet yang disarankan dan kini saya memiliki berat badan sebanyak 60 kilogram (kg) seperti yang saya idamkan,” ujarnya.

Katanya lagi, saya amat berpuas hati perubahan yang berlaku terhadap berat badan saya dan beberapa bulan selepas itu saya disahkan hamil.

“Setelah melahirkan anak, saya masih mengamalkan Jus Mate 5 dan sekarang saya masih mengekalkan berat badan saya 60kg dengan mengambil Jus Mate 5 sekali sekala sahaja,” katanya ketika dihubungi.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates