Sunday, June 20, 2010

Tiga Hari Turun 8 kilo“Tiga hari turun lapan kilo.” Itulah yang dikatakan seorang pengedar yang dulunya menjadi salah seorang testimoni produk Jus Mate 5 (JM5) yang terkejut dengan perubahan seorang lagi testimoni ahli tajaannya.

Muhaiyini Sulaiman, 54, selepas penggunaan produk JM5 saya yang dulunya memiliki berat badan mencecah 140 kilogram turun sehingga 95.5 kilogram menjadi salah seorang testimoni yang terpilih untuk menceritakan pengalaman yang saya lalui sepanjang penggunaan JM5 kerana berjaya menurunkan sebanyak 43.5 kilogram dalam masa 28 hari.

Katanya, selepas akhbar metro menyiarkan tentang pengalaman saya bersama JM5 saya mendapat satu panggilan telefon daripada seorang wanita yang ingin bertemu dan melihat sendiri tentang perubahan yang berlaku terhadap diri saya.

“Kemudian saya bersama suami mengambil keputusan untuk bertemu peniaga wanita tersebut yang berasal dari Bedong itu yang ingin melihat bukti keberkesanan produk JM5 samada mujarab ataupun tidak dan jika wanita tersebut berpuas hati dia akan membeli produk JM5 daripa saya.

“Ternyata sekali setelah melihat sendiri dan berpuas hati dengan perubahan yang berlaku wanita yang memiliki berat badan sebanyak 135 kilogram terus membeli produk JM5 daripada saya dan menasihatkan dia supaya mengamalkan JM5 berserta “Diet Dr Rozmey.

“Selepas tiga hari saya sekali lagi mendapat panggilan telefon daripada wanita tersebut yang menyampaikan khabar gembira bahawa dia mengalami perubahan yang menakjubkan kerana hanya tiga hari mengamalkan produk JM5 bersama diet yang disarankan dia kehilangan berat badan sebanyak lapan kilo,” katanya ketika ditemuramah.

Menurutnya, dia amat terkejut dengan khabar berita yang disampaikan oleh wanita tersebut kerana sebelum ini perubahan terhadap dirinya sendiri tidaklah begitu menakjubkan.

“Wanita tersebut kini berasa amat gembira tentang keajaiban yang berlaku terhadap dirinya dan kini masih mengamalkan lagi produk kesihatan JM5 bersama “Diet Dr Rozmey” untuk mendapatkan bentuk badan yang lebih langsing dan menarik,” katanya yang juga pengedar aktif produk JM5.

http://jusdiet.zackjusmate5.com

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates