Monday, June 7, 2010

JusMate5 Memang Puas HatiKehebatan, keberkesanan dan keajaiban produk Jus Mate 5keluaran Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) sudahpun jelas terbukti terhadap penggunanya yang kini dapat menyelesaikan masalah berat badan yang dihadapi.

Menurut Noorkhaliza Azman, yang berasal dari Mersing, Johor, amat berpuas hati dengan produk Jus Mate 5 (JM5) ini kerana kesannya yang amat mujarab tanpa memberikan kesan sampingan .

“Selepas menggunakan produk formulasi ciptaan dR Rozmey iaitu Jus Mate 5 (JM5) perubahan berat badan yang ketara berlaku pada diri saya selepas kehilangan 14 kilogram (kg) hanya mengambil masa yang begitu singkat iaitu 16 hari sahaja,” katanya.

“Diet dR Rozmey begitu mudah sekali dan senang untuk diikuti iaitu hanya mengurangkan makanan berlemak dan menambahkan pengambilan seperti buaha-buahan dan sayur-sayuran untuk mengekalkan tenaga seharian. Jadi ini tidak akan mewujudkan sebarang masalah yang terhadap kesihatan badan kerana pengambilan makanan yang disarankan adalah makanan yang berprotein,” ujarnya.

“Kini saya masih lagi mengamalkan Jus Mate 5 (JM5) beserta diet yang diberikan untuk mendapatkan bentuk badan yang lebih menarik dan cantik lagi,” katanya lagi.

Layari http://www.jusdiet.zackjusmate5.com

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates