Sunday, June 27, 2010

dR11 Menangani Masalah KulitPenyakit kulit sememangnya sudah popular dikalangan kanak-kanak mahupun orang dewasa akan tetapi ianya dapat dirawat dengan menggunakan dRII iaitu produk kesihatan yang dihasilkan oleh Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM).

Jadi dengan adanya dRII pengguna yang mengalami masalah kulit tidak perlu lagi risau dengan masalah yang dihadapi kerana pihak HPM telah menghasilkan produk yang begitu mujarab.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) produk kesihatan dRII adalah hasil revolusi baru yang menggabungkan astaxanthin, hydrolysed, marine colagen, I-Iysine dan serbuk estrak acerola yang dapat membantu menangani masalah penyakit kulit.

“Produk dRII juga dihasilkan unutk membolehkan kulit terlindung daripada kecerderaaan dan membantu mencegah sel-sel daripada rosak,” katanya.

“Pengguna yang mengalami masalah kulit yang kronik disarakan mengambil satu sachet dRII dan mengurangkan pengambilannya bergantung kepada kesan yang diperoleh dan sekiranya masalah kulit itu hilang pengguna boleh menghentikan pengambilan sachet tersebut tanpa memikirkan kesan-kesan sampingan,” tambahnya lagi.

http://www.zackjusmate5.com

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates