Sunday, June 20, 2010

Dr Silky Menjadikan Pengguna Kelihatan Anggun Dan JelitaCantik, Anggun dan Jelita merupakan keinginan golongan wanita di era globalisasi kini untuk tampil lebih yakin dan bergaya dalam memperagakan sesuatu fesyen yang digayakan.

Jadi keprihatinan pihak Herba Prima Marketing (HPM) terhadap wanita masa kini yang menginginkan kulit cantik dan putih berseri pihak HPM menghasilkan satu produk kecantikan untuk yang menjadikan mereka kelihatan anggun dan jelita yang juga merupakan satu kepuasan bagi mereka.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) satu penyelidikan telah telah dilakukan dalam menciptakan satu formula untuk menghasilkan satu produk kecantikan wanita yang mampu menjaga kesihatan dan kecantikan wanita dari luar dan dalam iaitu yang bertindak merawat bentuk badan dan kulit wanita.

“Inilah penawar untuk wanita di seluruh Malaysia yang menginginkan kecantikan berkekalan. Pelbagai ramuan daripada vitamin dan herba digunakan untuk menghasilkan dR Silky ini bagi membantu kaum wanita di seluruh Malaysia,” katanya.

“Jadi, wanita yang ingin memiliki kecantikan seperti yang diidam-idamkan tidak perlu lagi memikirkan masalah yang dihadapi dengan hanya menggunakan dR Silky dapat membantu mengubah diri mereka bukan sahaja untuk kecantikan malah untuk mengekalkan kesihatan diri mereka,” katanya lagi.

http://www.zackjusmate5.com

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates