Monday, May 17, 2010

Perut Kembung Boleh Diatasi Dengan Jusmate5KEMBUNG perut biasanya dirawat dengan rawatan pemakanan. Pengubahsuaian cara hidup dan juga ubatan tanpa preskripsi doktor juga adakala boleh membantu.

Penyelesaian tidak sama untuk setiap orang, namun dengan cubaan demi cubaan kebanyakan pesakit akan menemui cara penyembuhan yang sesuai.

Salah seorang testimoni, Muhaiyini Sulaiman dari Pulau Tuba, Langkawi memberitahu bahawa setelah mencuba Jus Mate 5 (JM5), dia selalu sendawa.

Penurunan berat badan wanita berusia 54 tahun ini dilihat sungguh mengejutkan kerana hanya 26 hari sahaja, dia telah mendapat berat sehingga 97 kilogram (kg) dari 140 kg dan yang terkini ialah 85 kg.

Angin di dalam perut sebenarnya turut mempengaruhi berat badan anda. Mereka yang mempunyai masalah berat badan, tidak semuanya 100 peratus berpunca daripada lemak di badan.

Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM), Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) berkata, JM5 bukan sahaja memberi rasa kenyang kepada pengguna, ianya juga membakar lemak dengan cepat dan berkesan.

“Selain itu, bagi pengguna yang mempunyai masalah kembung perut seperti Muhaiyini, JM5 boleh mengatasi masalah tersebut.

“Ketidakhadaman akibat makanan lambat cerna dan amalan gaya hidup yang tidak sihat seperti merokok boleh mengundang kepada masalah kembung perut.

“Rumusan bahan yang ada di dalam JM5 telah tersedia untuk mereka yang mempunyai masalah ini,” katanya.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates