Monday, May 3, 2010

Penawar Sakit Jantung & StrokdRQ10 adalah satu formula yang diasaskan oleh Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing (HPM), Datuk Dr Che Rozmey Che Din (DDR) untuk membantu mereka yang mengalami masalah jantung, strok atau mengelak daripada angin ahmar

Menurut DDR, antara kandungan yang terdapat dalam dRQ10 ialah sejenis asid amino yang mampu melindungi dinding sel,menghantar maklumat kepada sistem saraf disamping berfungsi dalam mengawal proses pembekuan darah dan pembetukan sel-sel saraf baru di otak.

“Omega 6 memainkan peranan yang penting terhadap otak,pertumbuhan,pembentukan sel otak,tulang dan metabolisma sel serta boleh menyembuhkan rasa kebas, sakit dan kurang deria rasa bahagian badan yang lumpuh.

“Teh hijau juga turut terdapat dalam dRQ10 yang mengawal tahap gula dalam badan dan mengurangkan risiko penyakit jantung seperti kanser,jantung, serangan kuman, rheumatoid dan sakit sendi arthritis serta meningkatkan sistem imunasi tubuh badan,” katanya.

Cara menggunakan dRQ10 adalah sangat mudah,anda hanya perlu campurkan serbuk dRQ10 dengan 300-400 ml air sejuk dan goncangkan serta sedia diminum.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates