Saturday, April 24, 2010

Ramuan ' maca' dalam espresso xy mampu merawat kemurungan


JITRA, 24 April (HPM) — Penggemar minuman kopi bakal mendapat lebih banyak manfaat daripada minuman keluaran Herba Prima Marketing, Espresso XY.

Espresso XY mengandungi maca iaitu sejenis sayuran berakar yang kelihatan seperti lobak dan tumbuh di kawasan pergunungan serta mengandungi jumlah asid amino, karbohidrat, vitamin dan zat galian yang banyak secara semula jadi.

Kesan daripada pengambilan minuman atau makanan yang mengandungi makanan akan terasa begitu sihat dan cergas, sekaligus membantu seseorang itu bergerak aktif.

Terkandung dalam Espresso XY, maca menambah stamina dan tenaga kepada tubuh serta memantapkan fizikal dan emosi pengguna.

Kopi Espresso XY ini amat sesuai untuk kaum lelaki bagi merangsang nafsu seksual dan juga berupaya merawat masalah seksual yang dialami lelaki.

Antara kelebihan lain yang diperolehi pengguna ialah maca dapat merawat kemurungan, menambah keseimbangan hormon badan dan merangsang kesegaran otak.

Rasanya yang lazat dan keharuman aroma kopinya yang begitu asli pasti menambat hati pengguna untuk terus menggunakannya kerana kualitinya dijamin dan bermutu tinggi.

layari http://www.zackjusmate5.com untuk belian

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates