Wednesday, April 21, 2010

dr11 penyembuh kulit kepala berkerakKulit kepala yang berkerak beserta dengan kelemumur tebal membuatkan Rashidah Mohd Amin atau Shida, 35, tidak senang duduk dan seringkali mengalami kulit kepala yang gatal.

Selepas mengandung anak ke empat, kulit kepala beliau semakin teruk terutamanya ketika kulit kepala kering dan akibat terlalu kerap menggaru, kulit kepala Shida berdarah serta bernanah.

Walaupun sudah berulang kali mendapatkan rawatan di klinik, keadaan beliau masih lagi tidak berubah dan paling menyedihkan kulit kepalanya semakin membengkak sehingga beliau demam.

“Kalau dulu dari jauh jelas kelihatan kulit kepala saya diselaputi kerak keputihan dan adakalanya bengkak serta bernanah,” katanya yang menetap di Pekan, Pahang.

Penderitaan yang ditanggung oleh Shida lebih daripada setahun itu, akhirnya berjaya menemui penawarnya selepas abang beliau mengesyorkan menggunakan produk Herba Prima Marketing (HPM), jus DR II.

Selepas dua minggu menggunakan DR II, kulit kepala beliau mengalami perubahan yang ketara dan beliau tidak lagi mengalami kerak tebal di kepala, malah kegatalan di kepala turut berkurangan.

“Sudah dua bulan saya mengamalkan minum DR II dan hasil yang diperolehi sangat memuaskan dan memang tak sangka DR II dapat merawat kulit kepala saya yang bermasalah ini,” katanya lagi.

Suri rumah sepenuh masa ini lebih yakin dan gembira kerana beliau tidak lagi mengalami penderitaan seperti dulu, malah ibunya juga turut menggunakan produk HPM untuk merawat sakit sendi, Doc-K.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates