Tuesday, March 2, 2010

JITRA, 1 Feb (HPM) – Sebelum ini, Junaidah Samsuraii, 25, sudah menghabiskan beratus ringgit bagi membeli produk untuk makanan kesihatan.

Kini, beliau bukan saja dapat mengurangkan berat badan, malah menambahkan pendapatannya sehingga empat angka dalam tempoh dua bulan.

Junaidah yang kini menetap di Bukit Rambai, Melaka hanyalah seorang suri rumah sepenuh masa tetapi beliau mempunyai pendapatan mencecah angka RM5000 dengan menjadi pengedar kepada produk HPM.

“Selepas melahirkan anak sulung, berat badan semakin bertambah dan saya selalu memikirkan cara untuk menguruskan badan

“Saya tertarik dengan produk Jus Mate 5 (JM5) melalui akhbar Harian Metro dan sentiasa mengikuti perkembangan produk sebelum mencubanya,” katanya ketika dihubungi, semalam.

Sebelum menggunakan JM5, berat badan Junaidah ialah sebanyak 65 kilogram (kg) dan beliau berjaya mengurangkan sebanyak 13 kg.

Sekarang, beliau berbangga dengan memiliki berat badan sebanyak 52 kg dalam hanya tempoh empat hingga enam bulan semasa mengamalkan meminum JM5

Kini, beliau juga memperolehi pendapatan yang sangat lumayan kerana menjadi pengedar kepada HPM selepas melihat sendiri akan keberkesannya. “JM5 selamat dan berkesan berbanding produk kesihatan yang lain kerana JM5 langsung tiada kesan sampingan serta banyak membantu pengguna untuk mendapatkan berat badan yang ideal,” katanya lagi

http://www.zackjusmate5.com

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates