Friday, May 15, 2009

Formula terkini Dr. Rozmey
JUS MATE 5Jus Diet Mate 5 merupakan satu revolusi baru di dalam produk diet di mana formula yang ditemui begitu effektif di dalam mengatasi masalah kegemukan.
Jus Diet Mate 5 formula hebat! Mengawal selera makan, menghalang pembentukkan lemak, mengurangkan pengambilan gula, meningkatkan kadar metabolisma dan menukarkan kabohidrat kepada tenaga yang merupakan 5 faktor utama di dalam pengurusan berat badan.

Kebaikan Jus Diet Mate 5

Mudah, Berkesan, Semulajadi, SelamatTanpa rasa lapar, Tanpa rasa sakit, Tanpa bersenam, Bertenaga dengan minda yang cergas, Menyihatkan jantung, Bagus untuk kencing manis dan darah tinggi, Membantu kesuburan wanita, Bagus untuk saraf dan sendi. Melancarkan usus Merawat masalah kemurungan, susah tidur, Merawat migrane dan gastrik
Mengatasi masalah stroke mengurangkan kolestrol


DOC-K


Doc-K penemuan baru dalam penjagaan dan perawatan sakit sendi dan urat. Pertama kali bertindak dengan 2 cara (i). Menghilangkan kesakitan (ii). Membaiki sendi dan rawan yang rosak.

Sakit sendi yang manafaat dari pengamalan Doc-K seperti :

Formulasi hebat ini terbukti mampu merawat sakit sendi kronik dengan kadar penyembuhan yang luar biasa, dengan pengambilan selama 4 ke 6 bulan, pesakit akan tidak mengalami kesakitan dan pergerakan sendi yang lebih baik 90% sekurangnya selama setahun.

CARA AMALAN:
1. Campurkan sebuk Doc-K kedalam 300ml air .

2. Goncang sehingga sebati dalam bekas bertudung

3. Doc – K sedia untuk diminum.Ambil ½ jam selepas makan , sekali atau 2 kali sehari.ESPRESSO XYPertama di Malaysia, minuman hebat untuk lelaki yang ingin menimati kehidupan sexual yang lebih nikmat, panas dan selamat !!!! Hasil penyelidikan klinikal terhadap 2000 lelaki untuk masa lebih 5 tahun amat panas!!

Seperti dibawah, dengan butea superba anda mampu:
1. Ereksi mudah dan tahan lama
2. Ereksi semula selepas ejekulasi dan setiap pagi
3. Menambah frekuasi ereksi dan masa ereksi yang panjang semasa melakukan hubungan sexual
4. Menambah frekuasi hubungan sexual dan zakar kembali tegang selepas 2 minit ejekulasi
5. Menambah saiz besar dan panjang zakar.

Dr rozmey: Viagra bagus untuk ereksi zakar, tetapi Espresso–XY dengan maca, butea superba, ektrak tongkat ali, extrak ginseng memberi kepuasan tambahan, kerana ia secara semulajadi menjadikan ereksi zakar bertahan lama dan meningkatkan ghairah sexual, stamina dan keseronokan sexual yang disukai oleh lelaki dan wanita !!!


dR-II
Jus DR-II adalah merupakan satu evolusi baru dalam dunia penjagaan kulit dan kesihatan masa kini. Satu lagi sensasi dunia kesihatan dan kecantikan yang diimpikan oleh wanita dan lelaki. Dr rozmey sekali lagi tampil dengan formula ajaib lagi hebat , amat berkesan , selamat dan murah.Hanya bahan aktif dan asli seperti astaxanthin, hydrosalate marine colagen,acerola extract powder. Diformulasi dengan bijak dan terbaik. Ia diadun dalam bentuk “powder” dengan mengunakan teknologi nano.DR-II dengan bahan aktif sebanyak 12 gm yang larut didalam mulut meresap ke dalam badan melalui kapilari bawah lidah tanpa perlu melalui “ 1st pass effect “ oleh metabolisma hati. Anda pasti mengalami sensasi dunia kejelitaan dr-ii. Anda akan tampil dengan kulit cerah dan lembut dengan penuh bergaya, mampu mempesona sesiapa yang melihatnya. Jus DR-II adalah 50 x lebih baik dan kuasa dari injeksi vitamin C + kolagen. Dalam masa 2 minggu anda sudah menikmati keajaiban nya !!!!!!!


Cara pengambilan

Hanya buka 1 sachet DR-II dan tuangkan ke dalam mulut anda dan ianya akan meresap ke dalam badan melalui kapilari bawah lidah.

Aturan pengambilanAmbil 1 sachet DR-II sekali sehari


GAIN 5
GAIN 5, satu lagi formulasi ajaib Dr. Rozmey, terbaik , selamat dan berkesan mampu menambah berat badan dan pertumbuhan otot-otot badan anda serta mengaktifkan berjuta sel badan dan organ penting badan berfungsi secara maksimum.
Campuran “whey protein” , Vitamin A,B 2, B3, B5, B6, C, kalsium, iodine,zinc,thiamine, biotin, folic acid mampu membina otot-otot badan yang baru, meningkatkan “growth hormone” dan pembesaran sel-sel badan selain memberikan tenaga dan meningkatkan selera makan.
Formulasi yg serba lengkap dan menyeluruh ini adalah yg pertama seumpanya di Malaysia dan ternyata mampu memberikan kesan pertumbuhan otot-otot badan yg amat cepat, berkekalan dan meningkatkan tahap kesihatan anda.

CARA PENYEDIAN:

Campurkan serbuk GAIN 5 dengan 300 ml air dalam bekas yg bertudung , goncangkan Jus GAIN 5 diminum 1 jam sebelum makan.

Mereka yg terlalu kurus dan sukar menambah berat , boleh minum GAIN 5 dua kali sehari pada waktu pagi dan awal malam

Purata pertambahan berat badan sebanyak 2 ke 4 kg sebulan.

DENGAN GAIN 5 , KINI ANDA MAMPU MILIKI BERAT BADAN IDEAL

USAHAWAN JUTAWAN HPM

BAGAIMANA NAK MEMULAKAN PERNIAGAAN KECIL?!!

 • Untung besar?!Pasaran Terbesar & Paling Menguntungkan di Malaysia
 • Modal Permulaan Serendah RM 450
 • Potensi Keuntungan Tiada Had
 • Hanya Perlukan Sebuah Komputer & Internet untuk Pernigaan Online

BAGAIMANA ANDA PASTI BERJAYA?

 • Pelan pemasaran mudaH
 • Tiada bayaran pendaftaran
 • Keahlian seumur hidup
 • Produk ajaib yang di akui ramai
 • Tumpuan pakar dalam penyelidikan pembangunan produk secara berterusan
 • Produk hasil kajian pakar perubatan terkenal & diiktiraf
 • Disokong kuat oleh pakar penyelidik obesiti, Dr Che Rozmey dan Herba Prima Sdn. Bhd.
 • Anda usahawan bebas, bekerja mengikut masa anda

Sebaik sahaja anda sertai kami, anda adalah Pengedar A

Jika Pengedar A menaja pengedar baru, maka downlinenya adalah Generasi 1 (anak)

Pengedar baru yang ditaja oleh Generasi 1 (anak) pula akan jadi Generasi 2 (cucu) kepada Pengedar A.

 • Bonus tajaan untuk Generasi 1(anak) ialah RM 30.00 sekotak
 • Bonus tajaan untuk Generasi 2 (cucu) ialah RM 10.00 sekotak1 comments:

mohd zaki said...

sila tgalkan komen anda disini

Post a Comment

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates